ŠARMANTAN BOTANIČKI MURAL: Ovo je mjesto koje ćete voljeti zbog pažljivo servirane kave i odlične ideje

Posted on 2 min čitanja 282 pogledi

Popularno zagrebačko mjesto za ispijanje kave s porukom, osim što je zaludio mnoge influencerice, oduševio je i ljubitelje kave. Međutim, osim kave, ovaj kreativan kvartovski kutić nosi više nego što se čini u njegovoj sićušnosti.

Uživanje u pauzi, druženje nakon posla ili jednostavno jutarnji start u osvježavajućem interijeru ispunjen košaricama zelenila zasigurno je sve što možete poželjeti kada želite pet minuta vremena za sebe. Upravo takvim ambijentom svakog jutra cirkuliraju prve zrake sunca zajedno s kavoljupcima za čiju se malenkost uvijek traži stolica više.

Na gustoj pjeni od mlijeka možete iskazati osjećaje zahvaljujući sjajnoj ideji Nosića Mate, a nagledat ćete se i funkcionalnih arhitektonskih rješenja te uživati u prostranom pogledu.

Ljuljačke, biljke, rustikalno i moderno, funkcionalno i sićušno – razlog je zašto ćete se vratiti.

Jedinstveno mjesto smjestilo se u Vukovarskoj ulici, a sam vlasnik Mate tvrdi kako je njegova bajka zaživjela sasvim slučajno.

Sve je počelo nakon što su njegova žena i on počeli dublje promišljati o ljepoti ispijanja kave. Tada su ambijentalno, prirodno i simultano stopili s osjećajem ispijanja aromatične mješavine koju naročito vole jutrima. Biljke i zelenilo bili su neophodni, a od tud i naziv – Greenery.

I čini se kako su njihova slučajnost i ideja uspjele, jer njihov ambijent do sada je već ispisao mnoštvo kratkih, gorko-slatkih, većih ili manjih, toplinom zaokruženih, trenutaka.

Fotografije Greenery
Greenery

Dakako, tu nije kraj. Za ljubitelje kasnijih termina, Greenery je uveo i Gin večeri, vikendom možete ispijati Gin s nekoliko vrsta začina poput borovica, korica naranče, rozog papra, čili vlasi, ružinih latica…

Gosti mogu odabrati između 10 ili 12 začina koji im dolaze na plati, tako svatko sebi može napraviti personalizirani Gin.

Osim što sami odabirete začine, poruke na kavi i ljude koje ćete povesti, ja se veselim čuti što je sljedeće. Na kraju krajeva, tko još može odoljeti poruci zaslađenoj kofeinom ili personaliziranom Ginu?

ads
signature

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!