ANA GRGURIĆ Zahvaljujući Instagramu njezinu strast prema ilustraciji prepoznala je domaća, ali i strana modna scena

Posted on 2 min čitanja 307 pogledi

Svoju kreativnu stranu prema ilustraciji Ana Grgurić njeguje već godinama. Zbog svog talenta imala je priliku biti dio mnogih uspješnih projekata i suradnji, a iako je još studentica već se može pohvaliti prepoznatljivošću na hrvatskoj modnoj sceni.

Svoje prve radove Ana gotovo i nije naplaćivala, ali objavljivala ih je na društvenim mrežama. Ondje su je prepoznala mnoga lica naše modne scene, poput Lejle Filipović i Marka Grubnića.

Danas, Anini radovi krase mnoge police i interijere. Jednu od značajnijih suradnji ostvarila je zajedno s brendom My Case, a iako joj se iznova smiješe nove prilike, tvrdi, neke je primorana odbijati. Sve zbog malo vremena.

Za sebe, ne izdvaja puno riječi međutim ističe koliko je posvećena karijeri modne ilustratorice.

Dodaje kako nije sve jednostavno kako se čini. Na neke crteže izgubi sate i sate crtanja, naročito jer voli usavršavati sve do posljednjeg detalja. Ono što posebno voli naglašavati su kosa i usne, a ako ste mislili pohrliti na njezin profil po svoju ilustraciju trenutno prestaje raditi privatne narudžbe jer uz profesionalan rad balansira studij koji završava na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu.

Najviše me inspirira britanski modni ilustrator Hayden Williams, a veliku ljubav gajim prema hiperrealizmu zbog kojeg se moj proces crtanja nerijetko dosta oduži pa tako neke ilustracije znam raditi i po nekoliko dana.

Ana Grgurić za Lalie.hr

Svoju budućnost Ana vidi uz maratone novih trendova, a san joj je izbaciti kolekciju s vlastitim brendom, i iako za sada ne crta za druge to nikako ne znači da njezin profil i dalje nije modna razglednica za sve ljubitelje stila.

Na kraju krajeva, uvjerite se sami.

ads
signature

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

Previous
ŠARMANTAN BOTANIČKI MURAL: Ovo je mjesto koje ćete voljeti zbog pažljivo servirane kave i odlične ideje
ANA GRGURIĆ Zahvaljujući Instagramu njezinu strast prema ilustraciji prepoznala je domaća, ali i strana modna scena