MOJ INTIMNI ‘PHOTO WALL’: Nedjeljni prolom oblaka dok živim apsolutnu bezbrižnost

Posted on 2 min čitanja 961 pogledi

Danas se po tradiciji najbolje priče stvaraju uz piće, međutim prošli put u ovo vrijeme divila sam se neopterećenosti života uz par žena nemjerljive radosti.

Prelistavajući sinoćnje fotografije i uzbuđenja koja nose zagrljaje, mirise, ljudske oblike i serije druženja rodile su se intenzivne misli.

Stoga, serviram vam priču koju je škljocnuo moj um.

Razbirući sjećanja shvaćam kako su se niz moj životni tobogan spuštali svakakvi ljudi. Neke sam otpustila. Neke volim i danas, a neke živim kao da su sutra spremni otići.

Nekima je prošlost kao isprano i poderano rublje, neki uživaju bezbrižnost koja nasmijava čak i njihove roditelje dok neki imaju cijeli orkestar u svojim rukama. Dapače, postoji još vrsta koje bih mogla nabrajati, ali po cijenu nedramatičnosti tu ću se srezati.

Posloženi ili ne, svi giganti i gigantice u mom životnom albumu, usidrili su u meni slojeviti mir. Atomi njihovog bića dirali su moju emotivnu žicu.

Danas, život mi je satkan ljudinama; zbog toga konstantno izazivam pohode izmirenja vlastitog ega i poniznosti te se često pitam kako ih sve zaslužujem?

Prvo, shvatila sam da nije teško biti izvaran izobličenim već ostati oslikan kaosom. Ne dozvolite si da oni koji vas žaloste zalijevaju vašu dobru volju svojim plitkim naporima da vas usreće.

Drugo, kaos je ne pronaći sebe u ovo vrijeme (ne)kvalitete. To će vas ispratiti. Ne naginjite se previše van jer ćete oslijepiti ono što i koga krijete unutra. Budite svoji. Kako biste našli svoje.

Stoga,
ne hodajte prerušeni i dotičite one koji vas dotiču.

ads
signature

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

Previous
Capture the spirit of spring with urban luxe
MOJ INTIMNI ‘PHOTO WALL’: Nedjeljni prolom oblaka dok živim apsolutnu bezbrižnost